Florbalový turnaj: Naše škola na skvělém druhém místě!

13. 6. 2024

Ve čtvrtek se ve sportovní hale ZŠ Skuteč konal florbalový turnaj, kterého se zúčastnilo celkem sedm týmů. Turnaj byl pořádán FBC Skuteč ve spolupráci s naší školou, ZŠ Komenského Skuteč a Gymnáziem Skuteč. Atmosféra byla plná energie a soutěžního ducha, což přispělo k nezapomenutelnému sportovnímu zážitku.

Týmy byly rozděleny do dvou skupin, ve kterých se utkaly o postup do finálových bojů. Skupiny byly sestaveny následovně:

Skupina A:

  1. ZŠ Komenského Skuteč
  2. Gymnázium Skuteč
  3. ZŠ Chrast
  4. ZŠ Prosetín

Skupina B:

  1. ZŠ Proseč
  2. ZŠ Hlinsko
  3. ZŠ Slatiňany

Náš tým z ZŠ Komenského Skuteč se ve své skupině předvedl ve skvělé formě a po napínavých zápasech se nám podařilo postoupit do finále. Naši hráči ukázali ohromnou bojovnost, týmovou spolupráci a výbornou strategii, což nám zajistilo zasloužené druhé místo v celkovém pořadí turnaje.

Velké poděkování patří všem našim hráčům za jejich nasazení a fair play, trenérům za jejich neúnavnou podporu a přípravu, a také organizátorům za bezproblémový průběh turnaje.

Gratulujeme vítěznému týmu ZŠ Proseč, který si odnesl první místo po výborných výkonech. Děkujeme také všem ostatním týmům za účast a přátelský soutěžní duch.

Dále bychom chtěli poděkovat všem fanouškům, kteří přišli podpořit naše hráče a vytvořili skvělou atmosféru. Vaše podpora je pro nás nesmírně důležitá a motivuje nás k dalším výkonům.

Ještě jednou gratulujeme našim hráčům k dosaženému úspěchu a přejeme hodně štěstí a sportovních úspěchů do budoucna!